Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CAMPIA TURZII: Domeniul Public isi face pepiniera

Administraţie
Tools
Typography

În şedinţa de joi, 20 iunie, a Consiliului Local Câmpia Turzii, membrii forului deliberativ local au aprobat o solicitare venită din partea SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA referitoare la un teren în suprafaţă de 2.517 metri patraţi.

Terenul, potrivit solicitării depuse la Primăria Câmpia Turzii, este solicitat a fi dat în administrare către SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, solicitarea venită către administraţia locală având la bază cel puţin două premise: pe de-o parte Consiliul Local Câmpia Turzii este acţionar unic al societăţii solicitante, iar pe de altă parte terenul se află la graniţa cu terenul deja aflat în folosinţa solicitantului.
Potrivit hotărârii aprobate de Consiliul Local Câmpia Turzii darea în administrare urmează a fi făcută în baza unui protocol încheiat între Municipiul Câmpia Turzii ţi SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, scopul pentru care SC Domeniul Public a solicitat suprafaţa de teren fiind acela de a amenaja o pepinieră, o explicaţie în acest sens fiind dată şi în nota de fundamentare alăturată documentului aprobat de consilierii locali de la Câmpia Turzii, anume că "unul din obiectele de activitate ale societăţii este amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi" iar "Domeniul Public dispune de resursele necesare întreţinerii şi administrării acestei pepiniere".

P.S. Oricum, citatul întreg din nota de fundamentare este mai printre brusturi, aşa, iar pentru cei care vor o analiză mai "in depth", o găsesc AICI.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS