Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Vasile Grumaz vrea consilierii locali in spital

Administraţie
Tools
Typography

E vorba de o invitaţie pe care managerul general al Spitalului Municipal Turda, Vasile Grumaz, a făcut-o consilierilor locali turdeni.

Prezent ieri, 30 octombrie 2013 la şedinţa Consiliului Local Turda, medicul Vasile Grumaz a cerut cuvântul la finalul şedinţei forului deliberativ local, cuvânt care i-a fost acordat.
"În acest moment sunt purtătorul de cuvânt al angajaţilor Spitalului Turda, atât cadre medii, asistente, infirmiere cât şi al medicilor", spunea Vasile Grumaz adăugând că cei pe care i-a numit l-au mandatat să îi invite pe consilierii locali turdeni la Spitalul Municipal Turda într-una din zilele săptămânii viitoare, ziua rămânând la alegerea consilierilor locali.
Principalul scop al prezenţei consilierilor la spitalul turdean ar fi purtarea unor discuţii între angajaţii spitalului şi reprezentanţii aleşi ai comunităţii locale. De asemenea, cu aceeaşi ocazie, consilierii locali ar putea să vadă concret ce se întâmplă în spitalul turdean.
Ideea de a invita consilierii locali turdeni la Spitalul Municipal Turda este una relativ nouă şi a fost anunţată în cea mai recentă conferinţă de presă care a avut loc la Spitalul Municipal Turda în urmă cu o săptămână, mai exact pe 23 octombrie anul curent.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS