Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Spatii de inchiriat in noua hala agroalimentara de la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Nu mai puţin de 9 spaţii comerciale sunt scoase la închiriat în noua hală agroalimentară contruită în Piaţa Unirii din Câmpia Turzii.

Mai exact, consilierii locali au aprobat, în şedinţa extraordinară de marţi, 10 decembrie 2013, regulamentul şi caietul de sarcini privind organizarea licitaţiei pentru închirierea unor spaţii în incinta halei agroalimentare "Piaţa Unirii" din Câmpia Turzii.
Cele 9 spaţii comerciale, aşa cum au fost ele identificate în Regulamentul privind organizarea licitaţiei pentru închiriere - regulament aprobat de consilierii locali de la Câmpia Turzii - sunt: spaţiu pentru comercializarea cărnii şi produselor din carne de porc (36,82 mp), spaţiu pentru comercializarea produselor din carne de pasăre (36,82 mp), spaţiu pentru comercializarea produselor de panificaţie (36,82 mp), spaţiu pentru comercializarea produselor de alimentaţie publică (gogoşerie, fast food, etc) (39,82 mp), spaţiu pentru comercializarea legumelor şi fructelor (27 mp), spaţiu pentru magazin mixt (36,82 mp), spaţiu pentru comercialitarea produselor lactate (26,77 mp), spaţiu pentru comercializarea florilor (25 mp), spaţiu pentru comercializarea murăturilor (25 mp).
Aceste spaţii - susţine Ioana Georgeta Filip, şef Serviciu Administraţia Pieţelor, în nota de fundamentare a proiectului supus aprobării Consiliului Local Câmpia Turzii - se pot închiria în baza unui contract de închiriere pe o durată de 5 ani, cu posibilitate de porelungire, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 6,5 euro metrul patrat. Cei declaraţi câştigători şi care au posibilitatea să devină, astfel, chiriaşi, vor avea obligaţia de a încheia contracte cu furnizorii de apăşi energie electrică, în timp ce contravaloarea energiei termice urmând a fi plătită proporţional cu suprafaţa închiriată.
În regulamentul aprobat de consilierii locali privind organizarea licitaţiei pentru închirierea spaţiilor din hala "Piaţa Unirii" sunt precizate condiţiile de participare la licitaţie, modul de desfăşurare a procedurii de licitaţie, actele necesare pentru participarea la licitaţie, modul de desfăşurare a licitaţiei şi aşa mai departe.
Spre exemplu participanţii la licitaţie au obligaţia de a achiziţiona caietul de sarcini - la rândul său aprobat de consilierii locali şi de a achita o garanţie de participare în valoare de 2% din valoarea minimă de închiriere anuală pentru spaţiul care face obiectul licitaţiei, ofertele trebuind predate în plic închis şi sigilat, la data licitaţiei plicurile fiind înmânate comisiei de evaluare a ofertelor.
Potrivit aceluiaşi regulament, se pot depune contestaţii în maxim două zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal al licitaţiei publice.
Contractele de închiriere se semnează în maxim 10 zile de la data rămânerii definitive a rezultatului licitaţiei publice.
Alte informaţii privind reglamentul de organizare a licitaţiei şi achiziţionarea caietului de sarcini pot fi obţinute de la organizatorul licitaţiei: Primăria Municipiului Câmpia Turzii, strada Laminoriştilor nr. 2, Câmpia Turzii, judeţul Cluj, telefoane: 0264-368001, 0264-368002, fax: 0264-365467.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS