Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

In primavara urmeaza asfaltarea in cartierul Fortati din comuna Luna | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Înainte de asfaltare, însă, a fost nevoie şi de alte lucrări şi una dintre acestea viza reţelele de apă şi canalizare. Despre acest lucru am stat de vorbă, la un moment dat, cu primarul comunei Luna, Laurenţiu Tör.

"Trebuie să îi laud pe cei de la Compania de Apă. Domnul director Matei mi-a dat tot concursul împreună cu domnul director Turcu, precum şi oamenii care au fost pe şantier", spunea primarul Laurenţiu Tör,mulţumit de lucrarea executată de Compania de Apă Arieş, mai ales că s-a folosit o tehnologie mai nouă - de forare orizontală - prin care s-a reuşit subtraversarea şoselei E60. "Vă daţi seama ce ar fi însemnat să spargă E60, şoseaua, şi să lucrăm la ea, să fie oprită circulaţia în multe, multe zile?", se întreba retoric primarul comunei Luna.
De asemenea, Laurenţiu Tör a ţinut să îi mulţumească şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, pentru sprijinul acordat în acest sens.
În ceea ce priveşte proiectul de asfaltare în zonele unde intervenţiile privind reţelele de apă şi canalizare au fost finalizate, primarul comunei Luna spunea că proiectul este "acum pe masă şi este plătit".
Mai multe amănunte, însă, din discuţia purtată cu primarul comunei Luna puteaţi afla vizionând interviul de mai jos.

{dailymotion}x18i47t_primarul-laurentiu-tor-despre-lucrarile-din-cartierul-fortati{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS