Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

O mana de ajutor pentru agricultura din zona Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Una din priorităţile Consiliului Judeţean Cluj o reprezintă centrul de colectare şi sortare a legumelor şi fructelor din zona Câmpia Turzii, centru care - cel puţin în opinia preşedintelui PSD Cluj, Remus Lăpuşan - este "mai mult decât vital pentru producătorii din această zonă".

Exprimându-şi speranţa că producătorii agricoli din zonă vor face faţă cererilor acestui centru, preşedintele PSD Cluj e de părere că va exista materie primă astfel încât să se alimenteze piaţa atât din România cât şi "din alte părţi" cu fructe şi legume din judeţul Cluj.
Deocamdată proiectul este în faza în care se trece la proiectarea tehnică şi, ulterior, la execuţia lucrării, cu atât mai mult cu cât deja există un studiu de fezabilitate din care reiese că investiţia totală ar fi undeva la 2,8 milioane de euro, investiţie a cărei valoare ar putea scădea odată cu realizarea licitaţiei.
Aflat într-un parteneriat cu administraţia locală de la Câmpia Turzii - parteneriat în baza căruia în zona Câmpia Turzii s-a pus la dispoziţie un teren în suprafaţă de 8.000 de metri patraţi în vederea construirii acestui centru - Consiliul Judeţean Cluj a alocat, spunea Remus Lăpuşan, suma de două milioane de lei, "ca să putem începe licitaţia şi partea de proiectare", singura problemă fiind că acei bani "sunt şi pe partea de centru de colectare la Câmpia Turzii şi pe partea de abator de la Iclod, că la Iclod o să se construiască un abator de către Consiliul Judeţean".
"Din punctul meu de vedere am spus foarte clar colegilor din Consiliul Judeţean, şi nu numai, că eu mi-aş dori ca în 2015, în toamnă, acest centru să fie finalizat", mai spunea Remus Lăpuşan adăugând că există speranţa ca şi în acest an de la Consiliul Judeţean Cluj să vină undeva la 1,2-1,3 milioane de lei pentru investiţii la Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS