Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Pavel Tothazan prefera afacerile... In locul sau, Lucian Cordis

Administraţie
Tools
Typography

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului local Turda de pe data de 27 februarie 2014 apare un proiect de hotărâre "privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Tothăzan Pavel Eugen şi declararea ca vacant a locului ocupat de acesta în Consiliul Local al municipiului Turda".

În consecinţă, un alt proiect de hotărâre priveşte validarea mandatului de consilier al altui politician din cadrul PD-L Turda, partid de pe listele căruia Pavel Tothăzan a candidat pentru funcţia de consilier local.
Cunoscut în primul rând ca om de afaceri la nivelul municipiului Turda dar nu numai, Pavel Tothăzan a reprezentat în forul deliberativ local al municipiului Turda Partidul Democrat-Liberal, fiind unul dintre oamenii de afaceri turdeni care s-au regăsit pe listele acestui partid alături de alţi oameni de afaceri precum Mircea Irimie sau Gabriel Silagy.
La momentul de faţă, însă, Pavel Tothăzan pare să prefere să revină la prima sa dragoste: afacerile.
Locul său în Consiliul Local Turda va fi ocupat de către Lucian Cordiş, politician care se poate spune că a crescut în politică alături de regretatul Vasile Miclăuş pe parcursul activităţii desfăşurate de Vatra Românească la Turda, apoi împreună cu PUNR. Drumurile celor doi s-au despărţit, însă, când Vasile Miclăuş s-a îndreptat spre PD-L iar Lucian Cordiş a cotit-o spre PSD, partid pe care l-a reprezentat în forul deliberativ local turdean.
Cu sprijin politic din ce în ce mai subţire din partea PSD, Cordiş a ajuns la PD-L, partid pe listele căruia a candidat la localele din 2012. De când nu a reuşit să intre în actuala structură a Consiliului Local până la şansa care s-a ivit acum, Lucian Cordiş a reuşit să câştige o funcţie de vicepreşedinte al PD-L Turda, chiar dacă a obţinut cele mai puţine voturi din cei care au ajuns viepreşedinţi la PD-L Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS