Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Primarul comunei Luna a spus cetatenilor ce-a facut. Si ce ar vrea sa faca | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Spre sfârşitul săptămânii trecute, primarul Laurenţiu Tör a convocat o adunare cetăţenească în care să vorbească cetăţenilor despre ce a făcut de când e primar şi ce ar vrea să mai facă tot în calitate de primar.

În afară de prezenţa părintelui Vălean care a vorbit despre căminul de bătrâni de la Câmpia Turzii, în afară de discuţiile purtate de reprezentanţii CAA cu cetăţenii prezenţi la întâlnire sau de sfaturile date de Lucian Mocan în calitate de şef al Postului de Poliţie sau de precizările făcute de Ioan Şandru în calitate de director al Companiei de Salubritate, primarul Laurenţiu Tör a prezentat o aşa-zisă dare de seamă a activităţii desfăşurate în calitate de primar.
Fără a vă răpi plăcerea de-a afla din filmul de mai jos ce a spus primarul comunei Luna, menţionăm, doar, că s-a referit la lucrările de la Gligoreşti, de la Luncani, la problemele avur'te cu firma Napoca, la problemele care există la şcoala unde acoperişul stă să se prăbuşească, la asfaltări, la apă şi canalizare, la şedinţa în care s-a votat bugetul, la banii solicitaţi de consilieri pentru sport şi aşa mai departe...

{youtube}zv2cSiJBscw{/youtube}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS