Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

RAGCL, transformata in SRL pentru a putea fi lichidata

Administraţie
Tools
Typography

"Am mai avut discuţii pe tema insolvenţei RAGCL. Dizolvarea unei regii nu e prevăzută în lege", spunea primarul Câmpiei Turzii, Radu Hanga, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii în care s-a votat transformarea RAGCL în societate comercială.

"Transformăm în societate comercială, pentru care există procedură legală de dizolvare, şi radiem", mai adăuga Radu Hanga, înainte care reprezentanţii forului deliberativ local al municipiului Câmpia Turzii să aprobe, în unanimitate, transformarea, RAGCL Câmpia Turzii în SC Gospodărire Comunală SRL.
Odată cu transformarea în SRL, noua societate are şi administratori, o parte din fostul CA de la RAGCL - Doru Bidiga, Cozmina Pompilia Duca, Ionel Isac-Tudorache şi Cătălin Eugen Văsie - la care se mai adaugă şi Gheorghe Negrea, în acelaşi timp Cătălin Văsie fiind mandatat să semneze actul constitutiv al societăţii, să îndeplinească toate formalităţile privitoare la transformarea RAGCL Câmpia Turzii în S.C. Gospodărire Comunală Câmpia Turzii S.R.L. şi să înregistreze societatea la ORC Cluj.
Prin aceeaşi hotărâre a Consiliului Local Câmpia Turzii s-a aprobat şi actul constitutiv al noului SRL.
Tot în calitate de iniţiator al proiectului de hotărâre privind schimbarea RAGCL în SRL - şi cu referire la situaţia RAGCL înainte de aprobarea hotărârii - primarul Radu Hanga mai spunea: "Ştiţi că am numit un CA, o comnducere, s-au străduit oamenii să refacă evidenţele contabile, să vadă pe unde sunt bunurile societăţii, avem la ora asta o imagine a ce se întâmplă acolo şi acum suntem în faza de a aproba transformarea din regie în societate comercială cu intenţia de a o introduce în lichidare ca să scăpăm de tot felul de datorii care sunt acolo din două motive: odată că societatea nu are de unde să le pltească şi creditorii trebuie să aibă osituaţie clară - mai văd banii sau nu - răspunsul la întrebare îl dă judecătorul sindic prin acte oficiale, legale, de instanţă. E vorba de transformarea regiei în societate comercială în baza unui plan de restructurare care prevede, de fapt, schimbarea statutului juridic al societăţii".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS