Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Ce a transmis ieri Tudor Stefanie in mesajul adresat cu ocazia Zilei Drapelului

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda a transmis ieri un mesaj cetăţenilor cu ocazia Zilei Drapelului. "Azi sărbătorim Ziua Drapelului Naţional, simbol al luptei poporului român pentru liberate, unitate, securitate şi independenţa României", scria, în începutul mesajului, primarul Turzii.

Mesajul primarului Turzii a continuat cu:
"Aceasta "entitate morală" care rezumă întreaga existenţă a poporului nostru, vocaţia lui universală manifestată prin întemeierea democraţiei recomandă reflecţie la momentele importante ale istoriei acestui neam.
Adoptat ca simbol al naţiunii în prima zi a victoriei Revoluţiei de la 1848, Tricolorul a pătruns în conştiinţa românilor ca steag naţional. Cele mai importante momente ale istoriei noastre care au avut ca ideal libertatea şi unitatea naţională, s-au desfăşurat sub acest stindard naţional. Pentru ostaşii români a fost simbolul care i-a însoţit şi îi însoţeşte ca purtător al dorinţei naţiunii române de a-şi afirma deplina independenţă şi suveranitate, de a avea relaţii bazate pe încredere şi respect reciproc cu toate popoarele lumii.
Tricolorul reprezintă simbolul onoarei, al vitejiei şi al gloriei militare, iar din 26 iunie 1848, reprezintă stindardul naţiunii române. Este un simbol căruia nu ne este permis să-i aducem ofense, faţă de care suntem datori să-l respectăm, să ne simţim onoraţi că ne aflăm sub el şi mândri să-l venerăm alături de celelalte elemente de identitate a acestui popor".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS