Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Dorin Lojigan s-a arătat nemulţumit de penibilitatea unui moment de la un eveniment cultural | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Angajaţilor serviciului "Cultură" din cadrul Primăriei Câmpia Turzii efectiv li s-a "bătut obrazul" de căre viceprimarul Dorin Lojigan, vizibil iritat de momentul penibil care s-a întâmplat în seara de 16 aprilie, cu ocazia aniversării a 25 de ani de existenţă a corului "Astra".

La punctul "diverse" al celei mai recente şedinţe a Consiliului Local Câmpia Turzii viceprimarul municipiului a avut o intervenţie prin care a dorit să atragă atenţia asupra modului în care unii angajaţi înţeleg să procedeze când e vorba de administraţia locală, mai ales de vârful acesteia.

Concret, Dorin Lojigan spunea că la evenimentul prin care se aniversa un sfert de veac de existenţă a corului de la Câmpia Turzii mai multţi consilieri nu au fost invitaţi, ignoraţi fiind inclusiv primarul şi viceprimarul.

Mai mult, la un moment dat primarul şi viceprimarul au fost invitaţi pe scenă să adreseze câteva cuvinte şi să ofere distincţii, deşi nu fuseseră invitaţi la eveniment de către cei care s-au ocupat de organizarea evenimentului.

De aceea Dorin Lojigan le sugera celor care mai organizează astfel de evenimente suportate financiar din banul public să ia exemplu de la cineva care ştie cum să procedeze, în acest sens viceprimarul ţinând în mână o invitaţie primită de la cei care se ocupă de organizarea "Concertului de primăvară" cre are loc în incinta noului muzeu de la Câmpia turzii pe 2 mai de la orele 17.00.

Iată ce a avut de spus viceprimarul Dorin Lojigan:

Contactat telefonic, viceprimarul Câmpiei Turzii ne-a precizat că a aflat de eveniment cu foarte puţin timp înaintea desfăşurării acestuia şi că a reuşit să fie prezent, dar că primarul nu a fost de faţă, deşi a fost chemat, la rândul său, pe scenă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS