Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Două şcoli din Turda îşi rezolvă din probleme pe banii primiţi de la Kaufland

Administraţie
Tools
Typography

Cele două instituţii de învăţământ din Turda sunt Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" şi Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu", ambele fiind beneficiare de sponsorizări oferite de marele retailer din România.

Fiecare din cele două instituţii de învăţământ au trimis către Primăria Turda câte o adresă prin care se aducea la cunoştinţă administraţiei turdene participarea la o competiţie organizată de retailer, în ambele adrese fiind vorba de "rectificarea bugetului la sponsorizare", o sponsorizare primită în urma participării elevilor la "Olimpiada K Top fruntaşi".

Cu alte cuvinte, elevi din cele două instituţii de învăţământ s-au înscris şi au participat la o competiţie organizată de Kaufland, au obţinut rezultate bune şi, în consecinţă, instituţiile de învăţământ s-au ales cu bani. S-au ales cu bani în urma muncii elevilor depusă nu doar prin simpla participare ci inclusiv prin obţinerea de rezultate.

La o astfel de idee administraţia locală nu putea spune "Nu", ba chiar a spus un mare "Da".

Adică după ce a fost convocat în şedinţă de îndată, Consiliul Local Turda n-a stat cu mâinile în sân, ci le-a ridicat în aer pentru a aproba rectificarea bugetară prin care banii veniţi din sponsorizare ajungeau la instituţile de învăţământ.

Aşadar, elevii au participat la "Olimpida K Top fruntaşi" pentru ca banii din sponsorizare să fie folosiţi de CNMV "pentru reparaţii curente" iar de Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu" pentru "bunuri şi servicii, obiecte de inventar şi active fixe".

Şi, ca să fie clar despre ce este vorba, bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Turda a fost rectificat - atât la venituri cât şi la cheltuieli - cu suma de 90.000, fiecare din cele două instituţii de învăţământ, în adresele lor, făcând referire la câte 45.000 de lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS