Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

21 de puncte pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

În baza Dispoziţiei 327 din 20 mai 2016, forul deliberativ local al municipiului Câmpia Turzii este convocat în şedinţă ordinară pentru data de 26 mai 2016, orele 16.00.

Ordinea de zi a şedinţei care are loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu", aşa cum a fost această făcută publică, este următoarea:

1. Macheta de raportare situație financiară aferentă lunii martie 2016 pentru S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea anexelor 4.1 şi 4.10 la Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor de transport persoane în regim de taxi, de transport mărfuri sau bunuri în regim de taxi, de transport în regim de închiriere, de dispecerat taxi în municipiul Câmpia Turzii, a Contractului de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport în regim de taxi şi a Caietului de sarcini privind efectuarea activităţilor de transport în regim de taxi şi de dispecerat, aprobat prin H.C.L.2/2012

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului “Școală după școală” pentru elevii din învățământul primar din Municipiului Câmpia Turzii.  

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat cu FRCCF

5. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pe anul 2016 și modificarea listelor de investiții aferente.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Situațiilor financiare anuale aferente anului 2015 ale S.C. COMPANIA DE SALUBRITATE CÂMPIA TURZII S.A.(Anexele vor fi transmise prin e-mail)

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Situațiilor financiare anuale aferente anului 2015 ale S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.(Anexele vor fi transmise prin e-mail)

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Situațiilor financiare anuale aferente anului 2015 ale S.C. PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A.(Anexele vor fi transmise prin e-mail)

9. Proiect de hotărâre privind numirea membrilor Consiliului de Administrație al S.C. PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII S.A.

10. Proiect de hotărâre stingerii pentru modificarea și completarea HCL nr.72/2014, pentru aprobarea stingerii creanței garantate și stingerea parțială a creanțelor bugetare pe care le are Municipiul Câmpia Turzii împotriva S.C. Industria Sârmei Câmpia Turzii S.A., prin dare în plată

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării terenurilor aflate în proprietatea municipiului Câmpia Turzii, în vederea construirii de balcoane și logii la parterul construcțiilor colective.

12. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr.411 Ghiriș-Sâncrai cu nr. top200/7/21/5/1 și înscrierea dreptului de proprietate publică al municipiului Câmpia Turzii asupra unor construcții.

13. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr.50544 Câmpia Turzii.

14. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr.52083Câmpia Turzii.

15. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr.54002 Câmpia Turzii.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local nr.147 din 19.11.2015.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării directe a unui teren în suprafață de 192 mp, proprietatea municipiului Câmpia Turzii, în favoarea domnului Pintilie Cornel.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării suprafeței de teren concesionată prin contractul de concesiune nr.1 din 26.02.2016, de la 59 mp la 99 mp.

19. Proiect de hotărâre privind modificarea valorilor de inventar a unor bunuri care aparțin domeniului public al municipiului Câmpia Turzii.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării suprafeței de teren concesionată societății Tiver Servcomimpex SRL Câmpia Turzii, prin contractul de concesiune nr.15909 din 08.06.2011, cu suprafața de 44 mp.

21. Proiect de hotărâre privind inițierea demersurilor în vederea întocmirii Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea investiției “CASA PENSIONARILOR”. 

22. Diverse.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS