Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

RoRec - Asociația Română pentru Reciclare și Eco-Rom Ambalaje - parteneri ai evenimentului "Gândesc Verde - Gândesc Curat"

Administraţie
Tools
Typography

Elevii vor învăța despre importanța colectării selective și a DEEE-urilor în cadrul evenimentului de ecologizare din 30 septembrie

Vineri, 30 septembrie 2016, în cadrul evenimentului ,,Gândesc verde – Gândesc Curat”, Primăria municipiului Turda alături de RoRec - Asociația Română pentru Reciclare, demarează proiectul "Locul deșeurilor nu este în preajma ta!", proiect care vine în întâmpinarea cetățeanului în ceea ce privește debarasarea de deșeurile electrice direct de la domiciliu. Programul este adresat instituțiilor, societăților comerciale cât și utilizatorilor casnici, oferind serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice și electrocasnicelor grele sau voluminoase în baza unei programari prealabile stabilite de comun acord,  apelând  numărul de telefon gratuit – 0800. 444. 800, în intervalul orar 09.00-17.00.  Elevii din instituțiile de învățământ din Turda sunt angrenați în acest demers în cadrul proiectului educațional "Patrula de reciclare". Astfel, vineri, 30 septembrie, în Parcul Central, reprezentanții RoRec îi vor învăța pe participanții la eveniment pașii corecți și importanța colectării DEEE-rilor (deșeuri electrice, electronice și electrocasnice). 

Fiecare dintre noi, ca reprezentant al comunității, are puterea și obligația de a influența procesul de ecologizare al orașului. Soluția este la îndemâna noastră și constă în depozitarea selectivă a deșeurilor, adică acestea trebuie depozitate în locurile special amenajate și pe cât posibil în recipienții speciali pentru fiecare tip de materiale. Vineri, în cadrul evenimentului "Gândesc Verde - Gândesc Curat", reprezentanții Eco-Rom Ambalaje vor acorda premii pentru promovarea educației nonformale și îi vor învăța pe elevi pașii corecți de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaje. 

"Gândesc Verde - Gândesc Curat" este un proiect al Primăriei Municipiului Turda, o amplă acțiune de ecologizare a orașului, ce vizează mai multe zone din municipiu: zona Băilor Sărate, malul râului Arieș și parcurile din oraș: Tineretului, Teilor, Avram Iancu, Turda Nouă. La acțiunea de ecologizare vor participa elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai companiilor și organizațiilor partenere, voluntari. Pentru toți participații la acțiunea de ecologizare din 30 septembrie organizatorii au pregătit multe surprize și diplome de participare.

Vă așteptăm cu drag să fim împreună pentru un oraș verde - un oraș curat!

Municipiul Turda
PRIMAR  
Cristian Octavian Matei

Informații suplimentare despre proiectul "Gândesc verde - Gândesc curat’"și înscrieri voluntari:
Persoana de contact  -  Mic Camelia, telefon - 0751.235.553

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS