Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primăria Turda: Anunţ selecţie parteneri în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020

Administraţie
Tools
Typography

UAT Municipiul Turda anunță organizarea unei proceduri de selecție a partenerilor privați pentru încheierea unui Acord de Parteneriat, în vederea elaborării și depunerii cererii de finanțare aferente unui proiect în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Axa prioritară 6, Prioritatea de investiții 10i, Programul „Școală pentru Toți”.

Procedura de selecție se desfășoară în conformitate cu documentul Orientări privind accesarea finanțărilor în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, cu Ghidul Solicitantului – Condiţii Specifice de accesare a fondurilor – Programul „Școală pentru toți”, publicate pe pagina Ministerului Fondurilor Europene, respectiv www.fonduri-ue.ro, și cu Metodologia de selecție a partenerilor, atașate acestui anunț.

Principalele activităţi ce vor fi derulate în cadrul proiectului sunt: Managementul proiectului, Informarea și publicitatea proiectului, Activități educaționale pentru antepreșcolari și preșcolari, Activități educaționale pentru școlari (Activitati școala după școala (SDS) pentru elevii din ciclul primar, și activități de sprijin educațional intensiv/meditații (SEI) la matematică și limba română pentru elevii din ciclul gimnazial), Cursuri de formare profesională pentru tinerii care au abandonat școala și adulții care nu și-au finalizat educația obligatorie, și Dezvoltarea de parteneriate între școli și autorități locale și/sau angajatori locali. Activitățile care vor face obiectul prezentului parteneriat se vor desfășura pe o perioadă de 6 luni.

Organizaţiile interesate de acest parteneriat, vor depune documentele solicitate completate, semnate şi ştampilate de reprezentantul legal, în plic sigilat pe care se va specifica: „În atenţia Primăriei Municipiului Turda, pentru selecţia de parteneri POCU AP 6 - Programul „Școală pentru Toți”. Plicul se va depune cu număr de înregistrare la sediul Primăriei Turda, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunţ pe site-ul www.primariaturda.ro, respectiv până la data de 09.11.2016, ora 12.00

Date de contact: Serviciul Finanțări Externe și Relații Internaționale; Tel. 0264.311.630, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Primarul Municipiului Turda,
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS