Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei şi Corina Creţu - discuţii despre finanţarea priorităţilor investiţionale la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei s-a întâlnit cu doamna Corina Crețu, Comisar European pentru Politici Regionale, joi 17 noiembrie 2016, la Comisia Europeana din Bruxelles, Belgia. 

În cadrul întâlnirii au fost analizate posibilitățile de finanțare a priorităților investiționale ale municipiului, pentru perioada de programare financiară a Uniunii Europene 2014-2020. Discuțiile s-au concentrat atât pe proiectele deja depuse de municipalitate cât și pe cele care se află în pregătire și vor fi finanțate de Uniunea Europeană, ocazie cu care primarul Cristian Octavian Matei a primit aprecieri din partea înaltului oficial European, pentru eforturile depuse în vederea încadrării în termenele limită, într-un interval extrem de scurt de la preluarea mandatului, cât și pentru demersurile efectuate în vederea identificării surselor de finanțare pentru acoperirea nevoilor de investiții. 

Comisarul european ne-a asigurat de sprijinul său pentru implementarea proiectelor cu finanțare europeană ce vor fi realizate la Turda. Doamna Corina Crețu și-a arătat întreaga deschidere pentru a sprijini eforturile municipalității inclusiv prin asigurarea de servicii de consultanță ale experților comisiei europene sub forma unor parteneriate susținute financiar de comisie. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS