Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Şedinţa Consiliului Local Câmpia Turzii are 10 puncte pe ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 791 a primarului Câmpiei Turzii, Consiliul Local al municipiului a fost convocat în şedinţă ordinară pentru data de 24 noimebrie 2016, şedinţa desfăşurându-se cu începere de la orele 13.00 în sala de şedinţe a Palatului Cultural “ˇIonel Floaşiu” din Câmpia Turzii.

Pe ordinea de zi a şedinţei se regăsesc următoarele puncte:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea CONSTRUIRE GARAJE AUTO în Municipiul Câmpia Turzii, str. şcolii, nr. 4-6, judeţul Cluj.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea PLANULUI URBANISTIC ZONAL pentru lucrarea MANSARDARE CASĂ DE LOCUIT în Municipiul Câmpia Turzii, str. Acad. David Prodan, nr. 24, judeţul Cluj.

3. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri financiare pentru reprezentanţii Municipiului Câmpia Turzii în adunările generale ale acţionarilor la operatori economici la care municipiul deţine direct sau indirect o participaţie unică sau majoritară

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului cadru de mandat la societăţile ce au acţionar unic sau majoritar Municipiul Câmpia Turzii, ce se vor încheia cu reprezentanţii municipiului în adunarea generală a acţionarilor la respectivele societăţi.

5. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 50447 Câmpia Turzii.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării valorii de inventar a unor imobile care aparţin domeniului public şi completarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului privat al municipiului Câmpia Turzii.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Caietului de sarcini care constituie Anexa nr.2 la Hotărârea Consiliului Local nr.161 din 17.12.2015.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr.72/2014, privind aprobarea stingerii creanţei garantate şi stingerea parţială a creanţelor bugetare pe care le are municipiul Câmpia Turzii împotriva S.C. Industria Sârmei Câmpia Turzii S.A., prin dare în plată, modificată prin H.C.L. nr.95/2016.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea amenajării unui patinoar artificial în incinta Arenei de tenis „Gavrilă Vaida”. 

10. Diverse

PRIMAR,
Dorin Nicolae LOJIGAN

AVIZAT:
SECRETAR,
Niculae ŞTEFAN 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS