Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă convocată de îndată la Turda pentru un singur proiect de hotărâre

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat în şedinţă extraordinară de îndată pentru miercuri, 14 decembrie, ora 13.00, pe ordinea de zi fiind un singur proiect de hotărâre.

Proiectul de hotărâre supus dezbaterii şi aprobării membrilor forului deliberativ local este iniţiat de primarul municipiului Turda şi se referă la modificarea art. 2 si a anexei nr. 1 din HCL nr. 299/14.11.2016 referitoare la aprobarea studiului de fezabilitate si a principalilor indicatori tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii: „Lucrari de reabilitare si modernizare la Colegiul Tehnic Turda, judetul Cluj in vederea obtinerii autorizatiei de functionare”, in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala, precum si aprobarea finantarii de la bugetul local a cheltuielilor conform art. 8 din Ordinul M.D.R.A.P. nr. 1851/2013 privind Normele metodologice ale P.N.D.L.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS