Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesaj de condoleanțe adresat de Primăria Turda

Administraţie
Tools
Typography

“Astăzi s-a stins din viață un om extraordinar, înțelept, cu respect față de lege și de Dumnezeu. Veteranul de Război Sever Andrei Mureșian a plecat dintre noi lăsându-ne o mare moștenire spirituală și un exemplu de viață.

El va rămâne pentru totdeauna printre cetățenii de seamă ai Turzii, realizările sale fiind de o importanță deosebită. A fost un avocat de mare calitate, președinte al Asociației Veteranilor de Război Turda și președinte de onoare al Asociației Veteranilor de Război Cluj.

Cariera lui impresionantă în domeniul apărării a culminat prin primirea decorațiilor de onoare: Ordinul Național “Steaua României” în grad de Cavaler și Ordinul “Coroana României”.

Cetățean de onoare al municipiului Turda, Sever Andrei Mureșian a fost o personalitate, un om drept și stimat care și-a iubit țara și familia. Gândul meu plin de respect și recunoștință se îndreaptă astăzi spre el și spre familia lui îndurerată.  Dumnezeu să-l odihnească!”

Primarul Municipiului Turda, 
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS