Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Firul roşu, ca de mărţişor, ce traversează mandatul consilierului Ovidiu Micu: intersecţia străzii I. Opriş cu Calea Victoriei

Administraţie
Tools
Typography

Consilierul ALDE Ovidiu Micu nu pierde nicio ocazie ca, în şedinţele ordinare ale Consiliului Local Turda, să amintească de necesitatea semaforizării intersecţiei străzii Ioan Opriş cu Calea Victoriei.

Pentru că majoritatea consilierulor cunosc faptul că Ovidiu Micu locuieşte în zona în discuţie, în aer pare să plutească ideea potrivit căreia solicitarea permanentă a consilierului ar fi făcută inclusiv în interes personal în baza experienţei acestuia în calitate de conducător auto care frecventează acea zonă.

Pe de altă parte ovidiu Micu insistă că solicitarea sa nu are nicidecum un iz strict personal ci că respectiva intersecţie este una într-adevăr problematică.

“Rog respectuos pe domnul primar şi la biroul tehnic să cuprindă pe lista de investiţii semaforizarea străzii Ioan Opriş pentru că efectiv nu mai putem ieşi de pe strada asta” spunea, într-o intervenţie în şedinţa forului deliberativ local turdean, consilierul ALDE Ovidiu Micu, imediat primind răspuns de la primarul PSD Cristian Matei: “Se face un studiu pentru un plan de mobilitate urbană. De-acolo va reieşi absolut tot ce vrem să facem în oraş. (...) Nu are rost să acţionăm iar pompieristic ca apoi să avem alte soluţii. Este vorba de 4-5 luni şi ştim soluţia”.

Ovidiu Micu a insistat spunând că nu vrea ca în şedinţa de aprobare a bugetului local să solicite un amendament de deiminuare a cheltuielilor de la un anumit domeniu pentru realizarea semaforizării pe care consilierul ALDE recunoaşte că o solicită permanent nu doar în acest mandat, ci încă din mandatul trecut.

Referitor la planul de mobilitate urbană, Ovidiu Micu recunoştea importanţa respectivului plan însă continua să insiste asupra necesităţii semaforizării.

Totuşi, primarul nu s-a lăsat şi, pornind de la impoteza planului de mobilitate îi solicita consilierului să argumenteze necesitatea semaforizării dincolo de considerentele personale gen “că vi se pare dumneavoastră că-i necesar”. Provocat de primar, consilierul Micu a încercat să ofere argumente altele decât subiective iar dacă sunteţi interesaţi de discuţia dintre primar şi consilier, puteţi să o urmăriţi în înregistrarea video a şedinţei consiliului local (la minutul 1:16:51), după care vă puteţi delecta cu câteva cdre video din intersecţia cu pricina.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS