13
Thu, Dec
101 New Articles
×

Message

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_OUTPUT

PLG_PWEB_FBARTICLEIMAGES_DEBUG_FB_DEBUGGER

og:title - Primele acţiuni întreprinse în programul “Fii responsabil! Fii partenerul meu!”
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/actual/20-administratie/5521-primele-actiuni-intreprinse-in-programul-fii-responsabil-fii-partenerul-meu
og:site_name - AGORA MEDIA

Primele acţiuni întreprinse în programul “Fii responsabil! Fii partenerul meu!”

Administraţie
Typography

- comunicat -
Cetăţenii din Câmpia Turzii s-au implicat în acţiunile de voluntariat şi au adoptat zone din municipiu în vederea igienizării şi amenajării spaţiului verde.

Astfel, TABACO a achiziţionat plantele ornamentale perene pentru amenajarea minisensului giratoriu din str. Băii cu str. Parcului, iar Restaurantul GÖZNER a adoptat minisensul giratoriu din str. Avram Iancu cu str. Gării prin achiziţia de plante ornamentale perene. 

Un act remarcabil vine din partea S.C. AGROSEL SA care a sponsorizat S.C. Domeniul Public SA cu aproximativ 8500 de bulbi: sparaxis, gladiole, dalia şi iris albastru, material dendrofloricol cu care vor fi amenajate parcurile şi rondourile din municipiu.

Cetăţenii municipiului s-au implicat în activităţile de curăţenie şi întreţinere a spaţiilor verzi, aleilor, trotuarelor, imobilelor, incintelor şi au colectat separat deşeurile reciclabile. 

Ambele obiective din program, implicarea în acţiunile de voluntariat cât şi obligativitatea de a participa la activităţile cuprinse în campania “Luna Curăţeniei de Primăvară-2017”, au început să fie atinse. 

Locuitorii, asociaţiile de locatari/proprietari, operatorii economici din municipiul nostru, sunt responsabili şi parteneri ai administraţiei locale pentru înfrumuseţarea spaţiilor în care trăim şi ne bucurăm împreună de un mediu salubru şi frumos amenajat. 

Dorin Nicolae Lojigan, Primarul municipiului Câmpia Turzii, mulţumeşte pentru iniţiativă, implicare şi pentru acţiunile intreprinse. Aceste acţiuni constituie un exemplu de bună practică pentru comunitatea noastră! 

Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor! Fii partenerul nostru!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
PRIMARUL MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS