Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

“Deranjul” cu cablurile subterane întrerupe curentul la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Referitor la întreruperile de energie electrică ocazionate de finalizarea proiectului de înlocuire a reţelei de cabluri subterane - introducerea cablurilor noi în posturile de transformare, precum şi legarea lor în reţeaua de distribuţie a oraşului - administraţia de la Câmpia Turzii anunţă că vor exista pauze în alimentarea cu energie electrică în anumite zone ale municipiului.

Astfel, în data de 7 aprilie, între orele 03.00-06.00, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord S.A. Sucursala Turda va întrerupe energia electrică pe următoarele străzi din municipiu: L.Rebreanu, V.Lucaciu, Decebal, A.I. Cuza, Gh.Bariţiu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Parcului, T.Vladimirescu.

Se doreşte ca disconfortul creat să producă efecte minime în rândul consumatorilor din Municipiul Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS