Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Două proiecte pe ordinea de zi a şedinţei de îndată din 11 aprilie a consiliului local Turda

Administraţie
Tools
Typography

Forul deliberativ al municipiului Turda este convocat în şedinţă de îndată pentru marţi, 11 aprilie, cu începere de la orele 11:00, şedinţa având loc în sala mare a Primăriei Turda.

Cele două proiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei sunt:

1. Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală.

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind completarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Turda nr. 102/2017, referitoare la acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor 
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

1.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Tetarom S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor. 
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS