Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

1.000 de lei înainte de Paşte pentru ficare din cei 21 de veterani rămaşi în viaţă la Turda. Hotărârea a fost aprobată în unanimitate

Administraţie
Tools
Typography

Pe ordinea de zi a şedinţei de azi, 11 aprilie, a Consililui Local Turda a fost introdus un proiect de hotărâre privind “aprobarea unor măsuri de sprijin social  - ajutoare băneşti - pentru veteranii de război cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a Zilei Veteranilor de Război”.

Elaborat din iniţiativa primarului Cristian Matei, proiectul de hotărâre avea la bază adresa 352/ 27.03.2017 înregistrată la SPAS (Serviciul Public de Asistenţă Socială) Turda cu numărul 2643/05.04.2017 prin care Ministerul Apărării Naţionale solicită luarea unor măsuri de sprijin social  pentru veteranii de război.

Prin proiectul de hotărâre adoptat cu unanimitate de voturi ale consilierilor prezenţi la şedinţă, fiecare din cei 21 de veterani de război care mai există pe raza municipiului Turda primeşte câte o sumă de bani în valoare de 1.000 de lei, beneficiarii putând ridica această sumă în baza unor documente doveditoare gen legitimaţie de veteran de război.

Valoarea sumei acordate în acest an veteranilor de război este aceeaşi cu suma acordată anul trecut în acelaşi context, singura diferenţă fiind că anul trecut sumele au fost acordate pentru 24 de persoane.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS