Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Şedinţă a Consiliului Local Turda pentru un singur proiect de hotărâre

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda se întruneşte în şedinţă convocată de îndată marţi, 8 martie, de la orele 10:00, şedinţă care are loc în sala mare a Primăriei Turda.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află un singur proiect de hotărâre, încadrat la secţiunea “Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală”.

Proiectul de hotărâre luat în dezbatere se referă la “acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local al Municipilui Turda în Adunarea Generală a Asociaţilor la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Eco – Metropolitan Cluj, în vederea exercitării drepturilor de asociat” şi este iniţiat de primarul Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS