Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

La evenimentele Primăriei Turda nu mai au acces jurnalişti neacreditaţi

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda invită toți jurnaliștii care doresc informații despre activitatea instituției să parcurgă demersurile în vederea acreditării.

La activităţile, şedinţele publice şi conferinţele de presă organizate de Primăria Municipiului Turda pot fi acreditaţi reprezentanţii instituţiilor de presă naţionale şi locale - denumiţi în continuare jurnalişti -  cotidiane, periodice, agenţii de presă, posturi de radio şi televiziune româneşti şi străine, precum şi jurnaliştii liber-profesionişti. 

Jurnaliştii acreditaţi au acces la activităţile, şedinţele şi conferinţele de presă organizate de Primăria Municipiului Turda, care sunt anunţate în prealabil de Biroul de presă. Pentru obținerea unei acreditări permanente, instituția de presă solicitantă sau jurnalistul liber-profesionist va prezenta următoarele documente:

Cererea prin care se solicită acreditarea permanentă se găsește tot pe site-ul primăriei la secțiunea - Biroul de presă - și va conţine: numele, prenumele, calitatea jurnalistului în cadrul redacţiei (redactor, publicist-comentator, fotoreporter, operator etc.) şi datele de contact (e-mail, telefon) la care jurnalistul acreditat doreşte să primească materialele de presă despre activitatea Primăriei Municipiului Turda. Solicitarea scrisă va fi datată, semnată şi ştampilată de directorul sau redactorul şef al instituţiei de presă respective, după caz. 

Jurnalistului acreditat i se eliberează o legitimaţie care îi permite accesul la activităţile, şedinţele şi conferinţele de presă organizate de Primăria Municipiului Turda pe durata unui an calendaristic.

Acreditarea o poate obține orice jurnalist, iar accesul în instituție va fi permis doar în baza legitimației eliberată de Primăria Municipiului Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS