Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

11 mai - data la care este programată întâlnirea celor care doresc dezvoltarea durabilă a municipiului Turda

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Stimați Parteneri în dezvoltarea durabilă a Municipiului Turda,
Avem plăcerea de a vă invita la întâlnirea de lansare a procesului de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda 2017-2023-2030.

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda constituie Carta de Dezvoltare Locală, document director crucial pentru organizarea eforturilor și resurselor privind dezvoltarea durabilă, integrată a orașului și comunității Turda.

Până în prezent, în cadrul etapelor pregătitoare coordonate de echipa Primăriei Municipiului Turda, s-au constituit grupurile de lucru și este în proces de finalizare o primă schiță a strategiei, rezultată din discuțiile purtate în cadrul grupurilor de lucru, document care urmează să fie lansat în consultare.

Întâlnirea va avea loc în data de 11 mai 2017, în Sala mare de ședințe a Primăriei Municipiului Turda, între orele 14:00-15:00. Agenda întâlnirii cuprinde:

  • Necesitatea și rolul Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda 2017-2023-2030 în managementul regenerării municipiului – domnul Cristian Octavian Matei, Primar al Municipiului Turda;
  • Prezentarea procesului de elaborare și a structurii de lucru a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda 2017-2023-2030 - Consultant;
  • Prezentarea primei versiuni de lucru a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Turda 2017-2023-2030 – Mihaela Vrabete;
  • Discuții, concluzii, prezentarea pasului următor.

Vă rugăm să confirmați participarea la tel: 0756.999.378, sau e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., persoana de contact: inspector de specialitate, domnul Ioan Sorin Mureșan.

Suntem încredințați că acest demers deschis va contribui la atingerea obiectivelor tuturor celor implicați în dezvoltarea Turzii.

Cu stimă,
Cristian Octavian Matei
Primarul Municipiului Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS