Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Primăria Turda s-a preocupat ca lacul Tarzan să fie curăţat

Administraţie
Tools
Typography

Lacul Tarzan va redeveni o atracție pentru cetățenii municipiului și un loc perfect pentru petrecerea timpului liber! Odată cu începerea sezonului cald, angajații SVSU din cadrul Primăriei Municipiului Turda au efectuat o activitate de curățare a lacului Tarzan de mătasea broaștei, precum și de oxigenare și omogenizare a apei.

Din cauza căldurii, pe suprafața apei a apărut o pânză de mătasea broaștei, acest fenomen fiind caracteristic sezonului cald. Una din metodele folosite pentru  dispariția acesteia este  oxigenarea și omogenizarea apei, acestea fiind efectuate cu ajutorul unei motopompe.

Astfel, începând de mâine, turdenii vor avea un nou loc de agrement, frumos și curat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS