Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Primarul Dorin Lojigan la un an de mandat: “Sunt mulţumit de ceea ce s-a întâmplat în ultimul an” | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

La momentul punctului “Diverse” al şedinţei ordinare a Consiliului Local Câmpia Turzii, după ce a răspuns interpelărilor consilierilor locali, primarul Dorin Lojigan a dorit să transmită şi câteva considerente la împlinirea unui an de mandat.

Referirea primarului de la Câmpia Turzii vine după ce consilierul PPU(SL) Mariana Cîmpean a făcut, la rândul său, referiri la împlinirea unui an de mandat (vezi VIDEO începând cu minutul 5:54).

A fost un an cu bune şi cu rele, un an plin de provocări. Peste unele am trecut, peste unele vom trece” spunea primarul Lojigan care aprecia colaborarea cu consiliul local ca fiind cu bune şi cu rele, edilul de la Câmpia Turzii amintind, totodată, şi de predecesorul său: “Domnul primar Hanga avea o vorbă, că atunci când un organism este viu este foarte efervescent, aşa este şi consiliul local din mandatul 2016-2020”.

Eu cred că am încercat, împreună cu colegii din primărie, să rezolvăm toate problemele pe care le-aţi ridicat dvs. Poate pe unele am reuşit, poate unele nu am reuşit” mai spunea Dorin Lojigan urmând ca apoi să se refere, în peste 30% din timpul în care a vorbit despre primul an de mandat -  la ceea ce considera a fi cel mai important proiect din ultimii ani din Câmpia Turzii: rezonarea municipiului.

Vorbind despre acest proiect ca făcând parte din tipul de proiecte ale căror efecte se vor vedea pe termen lung, primarul Câmpiei Turzii spunea cum acest proiect a facilitat ca “parcul industrial al municipiului Câmpia Turzii să fie ocupat, proiect care a făcut ca investitori grei să vină în ceea ce eu numesc la acest moment parcul industrial privat Industria Sârmei Câmpia Turzii pentru că, trebuie să recunoaştem, combinatul asta a devenit. În curând veţi vedea o conferinţă de presă în care vom prezenta detaliat aceste aspecte, deja şase societăţi comerciale au vent ca urmare a rezonării în fostul combinat Industria Sârmei, deja se lucrează intens şi în acest an vom avea cel puţin trei secţii dacă îşi vor începe producţia. Cei de la Mechel mai sunt în discuţii cu încă şase societăţi comerciale, cu trei, deja, au bătut palma, au vândut secţii şi terenuri acolo în jur de aproape 2 mil de euro şi acele firme care au cumpărat spaţii acolo vor demara, probabil anul viitor, producţia”.

Suişurile şi coborâşurile au existat şi în relaţia edilului cu aparatul de specialitate al primarului, pe de altă parte Dorin Lojigan declarându-se mulţumit şi de schimbarea de mentalitate care a demarat la Câmpia Turzii: “Aş vrea să mulţumesc aparatului de specialitate al primarului - şi la ei cu bune şi cu rele - ne-am certat, ne-am împăcat, dar pe total eu, unul, apreciez că colaborarea pe care am avut-o este una foarte bună şi în primul rând apreciez schimbarea de mentalitate pe care mi-am dorit-o - n-am reuşit în totalitate - schimbarea de mentalitate la nivelul angajaţilor municipiului Câmpia Turzii în relaţia pe care o au cu cetăţenii este extrem de vizibilă şi numai cine nu vrea să o vadă nu o vede”.

Sper ca anii care urmează să fie la fel de buni ca anul acesta, eu, personal, sunt mulţumit. În rest, Dumnezeu să ne ajute!” a încheiat primarul Lojigan făcându-şi şi o cruce la final, cel puţin ca să fie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS