Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Guvernul P.S.D. a transformat bugetul țării în bugetul P.S.D.

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Guvernul PSD fură banii clujenilor și îi dă în județele roșii. Guvernul PSD continuă să-i umilească pe clujeni. Opriți această bătaie de joc la adresa muncii fiecărui clujean!

Bugetul tării nu este bugetul partidului-stat P.S.D.! 

Fiecare clujean prin taxe și impozite contribuie la bugetul statului.

Pixul d-nei Shhaideh, executanta d-lui Dragnea, a decis să fure acești bani și să-i dea după bunul plac în alte județe.

Voi solicita ministrului dezvoltării să aloce bani suplimentari județului Cluj pe măsura contribuției la bugetul de stat. Este inadmisibil ca județe precum Teleorman, Mehedinți, Olt Giurgiu și altele mult mai mici să primească mai mulți bani de la guvern! 

Este inadmisibil ca alocările să se decidă la partid de către P.S.D. ca un șantaj politic la adresa aleșilor locali de la alte partide!

Voi formula plângeri către toate instituțiile interne și internaționale cu privire la alocarea pe criterii politice, preferențiale, a banilor bugetului țării de către  P.S.D.

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ
ALIN TIȘE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS