Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Bugetul Turzii “s-a îmbogăţit” cu dividendele de la Salina Turda

Administraţie
Tools
Typography

În data de 25 iulie 2017 a fost virată în contul bugetului local de către Societatea Salina Turda suma de 2.599.795 ron reprezentând dividendele rezultate din repartizarea profitului ca urmare a activității societății în anul financiar precedent și diferențe.

Profitul rezultat din activitatea societății în anul 2016 s-a repartizat în proporție de 50% pe seama bugetului local, restul de 50 % fiind la dispoziția societății pentru realizare de investiții, conform Ordonanței 64/30.08.2001.

În anul 2016 obiectivul a fost vizitat de un numar record de turiști - 617.890, motiv pentru care și veniturile societății au crescut comparativ cu anii precedenți.

În acest an, până în 30 iunie, numărul de turiști s-a menținut la același nivel cu anul trecut. Este foarte important faptul că în anul 2017 a crescut numărul de turiști străini de la 30% până la 35%, ceea ce denotă creșterea vizibilității obiectivului pe plan internațional, cu efecte evidente din punct de vedere turistic în  zonele învecinate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS