Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Păunel Tişe continuă cu “laudele”: Prefectul PSD, sluga partidului, după incompetența halucinantă, nu mai poate rămâne în funcție

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Solicit Guvernului PSD, care oricum pedepsește Clujul prin alocări de bani în mod inechitabil, să-l destituie pe acest prefect incompetent, iresponsabil, care și-a permis să jignească și să amenințe angajații Consiliului Județean.

În declarația halucinantă făcută de acesta, cum că este pusă în pericol centura Clujului de o mișcare/alunecare a deșeurilor din Pata Rât (gunoi depozitat acolo de 50 de ani), Prefectul a demonstrat că este iresponsabil și incompetent administrativ.

Timp de 20 de zile, deși în situație de urgență, Prefectul nu a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență. A blocat luarea măsurilor de urgență care necesitau o hotărâre de Comitet. Pentru acest fapt, solicit Guvernului să-l destituie urgent!

A apelat însă la o scenetă ieftină, convocând o ședință publică a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, crezând că prin aceasta îndeplinește slugărnicia față de PSD atacându-l pe Tișe.

În loc să meargă la Guvern și să aducă finanțări pentru proiectele Clujului, Prefectul face jocuri politice ieftine crezând că impresionează pe cineva. Nici amenințările făcute la adresa angajaților Consiliului Județean nu mă impresionează întrucât aceștia știu administrație publică mai multă decât poate ști/înțelege vreodată Prefectul.

Guvernul PSD trebuie să-l destituie în regim de urgență.

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ
ALIN TIȘE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS