Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Intervenții pentru degajarea drumurilor județene după furtună

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în urma fenomenelor meteorologice extreme, respectiv a furtunii deosebit de violente din după-amiaza zilei de duminică, 17 septembrie 2017, traficul auto pe mai multe drumuri județene a fost afectat de căderile de arbori aflați în vecinătatea carosabilului.

Urmare a acestui fapt, echipe ale Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Cluj au intervenit în regim de urgență în vederea degajării căii de rulare a drumurilor județene din zonele afectate, acestea acționând în continuare, inclusiv la această oră.

Am trimis echipele noastre de intervenție pe teren în regim de maximă urgență, imediat după furtună. Dat fiind numărul foarte mare de arbori căzuți pe carosabil, acestea continuă să acționeze și la această oră pe două drumuri județene” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

La acest moment, mai multe echipe de intervenție acționează cu echipamente specifice pentru îndepărtarea materialului lemnos aflat pe carosabil pe drumurile județene DJ 107P Mărișel – DN 1R și DJ 764B Valea Drăganului – Baraj Drăgan, cele mai afectate în urma furtunii, operațiunile urmând să continue până la rezolvarea tuturor problemelor semnalate în teren.

Anterior, în cursul după-amiezii zilei de ieri și a nopții, echipele Consiliului Județean Cluj au acționat pe drumurile județene 103K Râșca – Beliș și 107P Someșul Cald – Mărișel, intervențiile încheindu-se cu succes.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS