Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Consiliul Judeţean Cluj - Somație publică

Administraţie
Tools
Typography

Afirmațiile publice halucinante făcute în spațiul public de către directorul aeroportului, Ciceo David, respectiv - că dacă nu rămâne el director există un pericol real să cadă avioane, că poate avea loc o tragedie mai mare decât în cazul Colectiv, că este posibil ca din data de 17 octombrie 2017 să nu mai zboare nici un avion din Cluj – sunt inadmisibile.

Aceste afirmații iresponsabile, făcute cu scopul de a crea presiune asupra Consiliului Județean și pentru a stârni panica în rândul populației sunt false, nepermise și se situează în afara legii.

Hotărârile Consiliului Județean sunt legale și obligatorii pentru directorul aeroportului până când o instanță de judecată le-ar califica drept ilegale!

În calitate de președinte al Consiliului Județean – proprietar al aeroportului – Îl

Somez Public pe directorul aeroportului, Ciceo David, să înceteze orice declarație menită să creeze panică în rândul populației și să producă pagube aeroportului și județului Cluj.

În cazul în care aceste declarații iresponsabile vor continua, voi demara, în regim de urgență,  procedura legală de destituire.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS