Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Şedinţă pentru salarii, vineri, la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali turdeni se întâlnesc vineri, 6 octombrie, într-o nouă şedinţă extraordinară. Programată a se desfăşura cu începere de la ora 10:00 în sala mare a Primăriei Turda, şedinţa are un singur proiect de hotărâre pe ordinea de zi.

Acest singur proiect se referă la “stabilirea coeficienţilor şi salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Turda, precum şi a salariaţilor instituţiilor şi serviciilor publice din subordinea Consiliului Local al municipiului Turda”, proiectul fiind iniţiat de primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS