Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Existența unui dosar DNA referitor la implementarea SMID

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj este cel care, în data de 7 ianuarie 2015, a sesizat DNA Cluj cu privire la o serie de nereguli grave și posibile infracțiuni în derularea proiectului SMID, inclusiv lucrări total necorespunzătoare, apreciate de experți ca fiind malefice, depuneri de deconturi ilegale și nejustificate ale unor lucrări etc.

Aceste aspecte au fost, de altfel, conformate de expertizele tehnice efectuate.

Fiind direct prejudiciat ca urmare a faptelor penale ce au afectat normala derulare a acestui proiect, Consiliul Județean este cel mai interesat ca acest dosar să fie finalizat cât mai repede, prejudiciul să fie recuperat iar vinovații să fie sancționați.

Consiliul Județean Cluj a informat în permanență și cu promptitudine instituțiile abilitate, inclusiv DNA, cu privire la toate posibilele ilegalități intervenite în derularea proiectului SMID.

Consiliul Județean a acordat și va continua să acorde tot concursul necesar în vederea unei cât mai rapide finalizări a dosarului, urmând să furnizeze, ori de câte ori va fi nevoie, informațiile, clarificările sau mărturiile necesare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS