Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
145 New Articles

Proiectul “Turda, oraş incluziv” ajunge la final

Administraţie
Typography

Municipiul Turda, în parteneriat cu Idel Innovation SRL și Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV), vă invită la conferința de încheiere a proiectului „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu”.

Conferința de încheiere a proiectului  va avea loc pe data de 04.12.2017, începând cu orele 14:00, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Turda,  Piața 1 Decembrie 1918, nr. 28.

Cu această ocazie vor fi prezentate rezultatele proiectului prin care a fost elaborată Strategia de Dezvoltare Locală pentru zonele urbane marginalizate din Turda, care include lista indicativă de intervenții. Aprobarea acestei strategii va permite atragerea de fonduri nerambursabile prin POR 2014-2020 și POCU de până la 7 mil. Euro pentru proiectele de investiții identificate ca prioritare în strategie.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 5, Obiectivul Specific 5.1.

Vă așteptăm!

Date de contact:
Primăria Municipiului Turda, Serviciul Finanțări Externe și Relații Internaționale
Manager Proiect, Bungărdean Codruța-Bianca
Asistent Manager, Nagyosi-Szabo Csilla: tel. 0264-317194

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS