Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
141 New Articles

Ce mesaj a avut de transmis primarul Lojigan la final de 2017

Administraţie
Typography

Sfârșitul de an îmi oferă prilejul de a vă mulțumi tuturor celor care v-ați implicat cu entuziasm în toate proiectele și evenimentele derulate de către administrația publică locală a Municipiului Câmpia Turzii.

După unul dintre cei mai reușiți ani, din perspectiva finanțărilor extrabugetare atrase la Câmpia Turzii, a investițiilor noi, sunt recunoscător tuturor actorilor implicați în promovarea inițiativelor noastre.

Sunt un partener loial al performanței, care dorește să dezvolte comunitatea și să funcționeze într-o societate educată și progresivă.

Doresc să le urez tuturor cetățenilor municipiului Câmpia Turzii sănătate, împliniri și multe realizări!

Vă aștept, în noaptea dintre ani, în Parcul Central, să ne bucurăm de tradiționalul foc de artificii și să întâmpinăm anul 2018 cu energie și speranță!

La Mulți Ani, Câmpia Turzii!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS