Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii marţi, 9 ianuarie. Vezi ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Câmpiei Turzii - prin Dispoziţia 5/05.01.2018 - a convocat Consiliul Local al municipiului în şedinţă extraordinară pentru marţ, 9 ianuarie, cu începere de la orele 15:00. Şedinţa e programată să aibă loc în Sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărăre privind acoperirea din excedentul bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii a  deficitului secțiunii de dezvoltarepe anul 2017, în sumă de 1.494.627,24 lei și acoperirea definitivă din excedentul anilor precedenți a deficitului secțiunii de dezvoltare, în sumă de 43.050,54 lei pentru activităţile finanţate integral din venituri proprii şi acoperirea golurilor temporare de casă din excedentul anilor precedenți (Administrația piețelor).

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărăre privind aprobarea acordării unui drept de acces în favoarea S.C. Electrica S.A. - S.D.E.E. Cluj-Napoca asupra unui grup de măsură instalat pe un stâlp amplasat pe un teren aparținând domeniului public al municipiului Câmpia Turzii pentru ședința Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărăre privind aprobarea și însușirea inventarului domeniului public al municipiului Câmpia Turzii.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS