15
Sat, Dec
104 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii marţi, 9 ianuarie. Vezi ordinea de zi

Administraţie
Typography

Primarul Câmpiei Turzii - prin Dispoziţia 5/05.01.2018 - a convocat Consiliul Local al municipiului în şedinţă extraordinară pentru marţ, 9 ianuarie, cu începere de la orele 15:00. Şedinţa e programată să aibă loc în Sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărăre privind acoperirea din excedentul bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii a  deficitului secțiunii de dezvoltarepe anul 2017, în sumă de 1.494.627,24 lei și acoperirea definitivă din excedentul anilor precedenți a deficitului secțiunii de dezvoltare, în sumă de 43.050,54 lei pentru activităţile finanţate integral din venituri proprii şi acoperirea golurilor temporare de casă din excedentul anilor precedenți (Administrația piețelor).

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărăre privind aprobarea acordării unui drept de acces în favoarea S.C. Electrica S.A. - S.D.E.E. Cluj-Napoca asupra unui grup de măsură instalat pe un stâlp amplasat pe un teren aparținând domeniului public al municipiului Câmpia Turzii pentru ședința Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

  1. Proiect de hotărăre privind aprobarea și însușirea inventarului domeniului public al municipiului Câmpia Turzii.

Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS