Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Investiții pentru îmbunătățirea ambientului nocturn de la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

În luna decembrie a anului 2017, centrul Municipiului Câmpia Turzii a fost transformat, oferind tuturor un nou aspect, de la reamenajarea peisagistică a zonei, până la îngroparea cablurilor de telecomunicații și electricitate și nu în ultimul rând la montarea unui sistem de iluminat public pe sistem LED.

Ca urmare a acestei lucrări a apărut necesitatea unei uniformizări a ambientului nocturn, prin modificarea sistemului de iluminat pe mai multe străzi din municipiu.

Astfel, la începutul acestei săptămâni a fost demarată o lucrare de schimbare a lămpilor existente, cu sodiu Malaga, cu sisteme LED model Teceo, străzile vizate fiind Republicii, Gheorghe Barițiu, urmând a se continua pe str. Avram Iancu și Mihai Eminescu.

Lucrarea este executată de operatorul de iluminat public din Municipiul Câmpia Turzii, Societatea Reea Procons Serv SRL, iar garanția lucrării este de 5 ani de la data punerii în funcțiune a sistemului.

Prin intermediul investiției realizate se asigură atât o îmbunătățire a siguranței rutiere, datorită luminozității crescute, dar și o economie la cantitatea de energie consumată și implicit cheltuieli mai mici la iluminatul public stradal.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS