Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Informaţii actualizate despre vizita delegaţiei turdene la Bruxelles | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

O delegaţie a Primăriei Turda a fost prezentă la Parlamentul European în cadrul conferinţei “Turda, exemplu de bune practici în accesarea fondurilor UE”.

La invitația oficialilor europeni, Primăria Turda și-a prezentat proiectele în Parlamentul European, ca exemplu de bune practici în accesarea fondurilor UE” scria în urmă cu câteva minute primarul municipiului Turda, Cristian Matei, pe pagina sa de facebook.

Delegaţia turdeană a fost bine primită şi cu cuvinte de laudă.

Nu există loc în România unde dezvoltarea regională să fi atins valorile de la Turda, nu există loc în România unde proiectele să fi fost atât de inteligent construite...” spunea europarlamentarul Victor Boștinaru, în timp ce fostul ministru al Afacerilor Interne - europarlamentarul Dan Nica - spunea: “Vreau să vă felicit pentru ceea ce ați făcut, pentru că arată ca știți și aveți o echipă extraordinară”.

Nu în ultimul rând Maria Grapini observa: “E şi centenarul şi avem nevoie de materiale prin care să promovăm România. Vă felicit pe toţi şi sper să mergeţi acasă cu mesajul optimist că se poate.Proiectele sunt foarte bune.”.

Este un revers al vizitei delegaţiei europarlamentare din luna octombrie de la Turda“ spunea şi primarul Cristian Matei imediat după conferinţă explicând: “Am fost invitaţi să susţinem proiectele şi în Parlamentul European, moment la care au participat europarlamentari atât români cât şi străini. Au fost foarte impresionaţi de proiectele noastre şi am reuşit să stabilim nişte contacte directe de aşa manieră încât ceea ce s-a realizat la Turda este de prim rang, ceea ce au afirmat şi dânşii”.

De asemenea, încă de ieri, primarul municipiului Turda scria pe aceeaşi reţea de socializare: “Aceasta este o reuşită extraordinară pentru noi şi pentru toți turdenii. Faptul că primim recunoaştere la cel mai înalt nivel ne demonstrează că facem ceea ce trebuie şi ne motivează să fim şi mai buni”, în noua postare de astăzi Cristian Matei adăugând: “Ne bucurăm de această reușită. Împreună ducem numele Turzii departe și schimbăm fața acestui oraș. Vom scrie împreună istorie, printr-o dezvoltare fără precedent!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS