Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali de la Câmpia Turzii au fost convocaţi, prin Dispoziţia 266/26.02.2018 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, în şedinţă extraordinară pentru 27 februarie, ora 16:00.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află un singur poriect de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea măsurilor necesare în vederea transmiterii în folosință gratuită a imobilului teren și construcție situat în municipiul Câmpia Turzii, str.George Coșbuc, nr.24.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

Astfel, primarul Câmpiei Turzii speră ca acei consilieri care nu au votat proiectul cu transferul Poliţiei în clădirea fostului incubator de afaceri, să se răzgândească.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS