Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primarul Zeng Ioan e nemulţumit că îi e pocit numele în public | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Şedinţa Consiliului Local al comunei Mihai Viteazu a fost un bun prilej pentru primarul comunei - prezent la întâlnire - să facă anumite precizări în legătură cu anumite nemulţumiri pe care le are.

Astfel, înca dinainte de a începe şedinţa primarul Zeng Ioan s-a arătat nemulţumit de faptul că în presă şi în mediul online numele său nu a fost scris corect. Mai exact, primarul se referea la prenume, nu la nume.

“În mass media şi peste tot apare numele domnului primar din comuna Mihai Viteazu dar vreau să vă aduc la cunoştinţă ca toată lumea să ştie şi pentru totdeauna ce scrie în certificatul meu de naştere şi pe buletinul meu: scrie Zeng şi Ioan. Nu scrie altceva. Şi ăsta sunt eu.” spunea, nemulţumit, primarul comunei Mihai Viteazu.

“Deci am constatat că şi mass media a apărut Zeng Ianos sau nu ştiu cum” mai spunea primarul continuând: “Eu aşa mă numesc (n.r.: primarul şi-a ridicat cartea de identitate arătând-o tuturor) Ăsta este buletinul meu şi aşa scrie şi în certificatul de naştere. Deci părinţii mei numele ăsta l-au vrut.”.

Deşi a fost întrebat de preşedintele de şedinţă despre ce este vorba şi la ce se referă concret primarul, Zeng Ioan nu a dat alte explicaţii limitându-se la a preciza doar că “au apărut nişte chestii care nu mi-au plăcut”.

Cei care doriţi să vedeţi înregistrarea document a momentului din şedinţa Consiliului Local Mihai Viteazu, aveţi linkul mai jos:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS