Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Thu, Mar
126 New Articles

Păunel nu se dezice de un anumit tip de limbaj: “Nemernicia PSD atinge cote maxime”

Administraţie
Typography

De pe scaunul confortabil de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Păunel continuă sarabanda declaraţiilor condimentate cu invective. Deh, e preşedinte de consiliu judeţean din partea PNL, venit pe filieră PD-L, partide care trebuie să şi-l asume întru totul.

Iata cum “sună” cel mai recent comunicat semnat de Păunel şi transmis presei chiar azi, 11 aprilie 2018, în cursul dimineţii:

Nemernicia PSD atinge cote maxime! 

Vom face plângere penală și vom sesiza Comisia Europeană.

Vina pentru întârzierea închiderii rampei de la Pata Rât nu este a Consiliului Județean sau a Președintelui. 

Timp de 7 luni, prefectul incompetent împreună cu sinecuriști politic slugoi și directorii de deconcentrate au blocat situația de urgență cerută de Consiliul Județean. 

După 7 luni și o acumulare consistentă de apă au catadicsit să accepte ceea ce Consiliul Județean a cerut încă din septembrie.

Mai mult, întârzierea închiderii se datorează și alunecărilor de teren provocate de furtul de pământ produs de firmele de casă ale PSD care au distrus tot, în acest proiect. 

Solicităm demisia prefectului alba-neagra cu situația de urgență și a directorilor de deconcentrate, sinecuriști și slugoi politici. 

Consiliul Județean va formula plângere penală împotriva lor și va sesiza Comisia Europeană.

Președintele Consiliului Județean Cluj,
Alin Tișe

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS