Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Păunel nu se lasă: PSD sabotează dezvoltarea Clujului

Administraţie
Tools
Typography

Într-un nou comunicat transmis public, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj continuă cu tentele de limbaj cu care a obişnuit în ultima vreme şi vorbeşte din nou despre PSD.

Iată ce a avut de spus din nou preşedintele CJ Cluj:

PSD sabotează dezvoltarea Clujului. 

Face asta prin mâna prefectului și a directorilor de deconcentrate, sinecuriști politic incompetenți. 

Parlamentarii PSD ai Clujului sunt invizibili. Ar trebui să dea banii de salariu înapoi.

Clujul a primit 0 lei pentru continuarea lucrărilor de regularizare a Someșului. 

Pista aeroportului nu poate fi prelungită din cauza sabotajului  PSD. Din cauza acestor parlamentari PSD invizibili care nu contează la București.

Prin adresa nr. 11569, Ministerul Apelor și Pădurilor ne informează că nu va finanța continuarea lucrărilor întrucât trebuie să modifice studiile de fezabilitate, să facă acte peste acte pentru a acoperi lipsa de finanțare. Deci, adio lucrări la Someș.

În fapt, nici anul acesta și nici în anii următori, Ministerul Apelor și Pădurilor nu va finanța regularizarea Someșului, ceea ce face imposibilă prelungirea pistei.

Sabotajul PSD este evident iar parlamentarii PSD din Cluj sunt părtași la acest demers.

Să le fie rușine! 

Solicit demisia de urgență a acestor parlamentari inutili și inexistenți ai PSD!

Președintele Consiliului Județean Cluj,
Alin Tișe

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS