Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Intervenții pe DJ 107P pentru înlăturarea pietrelor căzute de pe versanți

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj aduce în atenția participanților la trafic care tranzitează drumul județean 107P Gilău (DN1) – Someşu Rece – Mărişel – Fântânele (DN1R) faptul că, recent,  s-au înregistrat mai multe sesizări vizând căderi de pietre de pe versanți, motiv pentru care aceștia sunt rugați să manifeste atenție și prudență sporită în conducerea autovehiculelor.

Astfel, începând cu după-amiaza zilei de joi, 12 aprilie a.c. și până în cursul nopții, în urma unor sesizări venite din partea persoanelor fizice dar și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, o echipă de intervenții din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din Consiliul Județean Cluj a intervenit pe DJ 107P, în zona localităților Gilău - Someșul Cald - Lacul de acumulare Tarnița, pentru a înlătura pietrele căzute de pe versanți pe carosabil.

Îi asigurăm pe participanții la trafic că vom interveni cu promptitudine, de fiecare dată, pentru a reduce la minim și a înlătura efectele unor astfel de fenomene naturale ce pot pune în pericol circulația pe drumurile județene, în special în zona de munte”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Menționăm în acest context faptul că drumul județean 107P nu a fost niciun moment închis sau blocat traficului rutier, căderile de pietre fiind localizate punctual, pe o suprafață redusă a carosabilului, astfel încât circulația s-a desfășurat în condiții normale. De altfel, desprinderile de pietre și bolovani de pe pereții abrupți de stâncă sunt fenomene naturale obișnuite în această zonă, acestea realizând-se anual, de obicei primăvara, odată cu producerea dezghețului și creșterea temperaturii atmosferice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS