Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Şedinţă de îndată, joi, la Turda. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat în şedinţă extraordinară de îndată pentru joi, 19 aprilie la orele 12:00., pe ordinea de zi regăsindu-se doar două proiecte de hotărâre.

Aşa cum a fost anunţată public, iată ordinea de zi:

1. Probleme ale Serviciului Public Administraţie Publică Locală:
1.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentaţiei tehnice de identificare a imobilului situat administrativ în Municipiul Turda, str. Stadionului f.n. în teren şi la  cartea funciară şi elaborarea operaţiunilor necesare întabulării dreptului de proprietate  al beneficiarului.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.2.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS