Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Ce se discută de îndată la Turda. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda a fost convocat în şedinţă extraordinară de îndată pentru luni, 7 mai, de la ora 13:00. De ce?

Pe ordinea de zi a şedinţei se află trei proiecte de hotărâre:

1. Probleme ale Serviciului Public Administraţie Publică Locală:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea operaţiunii de alipire a imobilelor înscrise în CF nr. 63478, CF nr. 63518 şi CF nr. 63519.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
1.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Turda in Adunarea Generala a Actionarilor a Societăţii Compania de Apă Arieş SA.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
Notă: Materialele şedinţei Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Compania de Apă Arieş SA pot fi consultate accesând link-ul http://caaries.ro/convocator-al-sedintei-adunarii-generale-ordinare-a-actionarilor-societatii-compania-de-apa-aries-s-a/
1.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind deplasarea unei delegaţii a Consiliului Local al Municipiului Turda, la Kiskunfelegyhaza - Ungaria, în perioada 25 - 27 mai 2018.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS