16
Sun, Dec
98 New Articles

Şedinţă, marţi, la Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Typography

Prin dispoziţia 422 din 11 mai 2018 a primarului Câmpiei Turzii, consiliul local al municipiului este convocat în şedinţă extraordinară pentru marţi, 15 mai 2018, la ora 13:00. Şedinţa va avea lo0c în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii.

Aşa cum a fost anunţată, ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii și Asociația „Produs de Cluj”, în vederea organizării evenimentului Târg „Produs de Cluj” și Ziua Internțională a Copilului, în perioada 1-3 iunie 2018, în Parcul Municipal.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

2. Proiect de hotărâre privind acordarea unor facilități fiscale pentru S.C. BERG BANAT S.R.L.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

3. Proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr.4 din 26.01.2017 privind aprobarea regimului finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru activități nonprofit de interes local.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii comisiei de evaluare și selecție a solicitărilor privind acordarea unor forme de sprjin financiar de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România.
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS