24
Mon, Sep
108 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Păunel nu se lasă: PSD-iștii vor desființarea CJC pentru ca firmele lor de casă să nu dea înapoi banii furați de la Aeroport și CMID
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/actual/20-administratie/7595-paunel-nu-se-lasa-psd-istii-vor-desfiintarea-cjc-pentru-ca-firmele-lor-de-casa-sa-nu-dea-inapoi-banii-furati-de-la-aeroport-si-cmid
og:site_name - AGORA MEDIA

Păunel nu se lasă: PSD-iștii vor desființarea CJC pentru ca firmele lor de casă să nu dea înapoi banii furați de la Aeroport și CMID

Administraţie
Typography

După ce firma de casă a PSD a depozitat în Hoia molozul care a declanșat alunecarea de teren de la Tetarom, tot reprezentanții acestuia strigă ca din gură de șarpe.

Recepția parțială a clădirilor deja edificate, propusă ca și așa-zisă soluție, nu rezolvă problema în niciun fel:

Nu există posibilitatea legală de a da în folosință aceste clădiri câtă vreme expertizele și studiile confirmă faptul că terenul e încă în mișcare și că există riscul unor noi alunecări de teren.

Doar niște inconștienți și iresponsabili și-ar putea asuma riscul de a pune în pericol viețile oamenilor ce ar urma să lucreze în acele imobile!

În prezent se așteaptă soluționarea de către CNSC a contestației depuse în cadrul procedurii de licitație după care va începe execuția lucrărilor de stabilizare a versantului de la Tetarom, singura soluție capabilă să protejeze viețile oamenilor și clădirile edificate acolo.

Dacă tot sunt atât de preocupați de eficienta utilizare a banilor publici, p.s.d.-iștii să aducă înapoi la bugetul județului banii furați de firmele lor de casă de la Aeroport și CMID!

Și dacă tot veni vorba de management eficient: cam ce părere are domnul Cuibus de faptul că a început încă din 2009, de aproape un deceniu, construcția unui simplu sediu pentru ISJ și acesta nu e gata nici până acum? Cine răspunde pentru timpul și banii pierduți acolo? Sau e vorba doar despre un altfel de lup moralist ?!?

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CLUJ
ALIN TIȘE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS