Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Două spălătorii auto din Turda nu funcţionează

Administraţie
Tools
Typography

Spălătoria auto deținută de Nadenka SRL a fost închisă în data de 24.05.2018 deoarece funcționa în afara legii. Aceasta funcționa fără autorizație de construire și fără avize de funcționare. Deși deținătorii afacerii au fost înștiințați, somați și amendați încă din anul 2016, aceștia nu au făcut demersurile necesare pentru intrarea în legalitate.

Motiv pentru care administrația locală a dispus închiderea acesteia. Și reprezentanții legali ai celelalte spălătorii au fost sancționați, deoarece la rândul lor, nu aveau autorizație de construire. Vă redăm mai jos istoricul măsurilor luate de către administrația locală până la momentul blocării activității.

2. SC NADENCA SRL

În data de 07.11.2016 s-a întocmit Proces Verbal de contravenție nr. 0135, societății comerciale Nadenka SRL cu sediul în sat Râuşor, comuna Mândra, nr. 118, judetul Brasov, înregistrată la oficiul registrului comerțului cu nr. J8 / 1335/25.09.2014, CUI 33624655,  dispunându-se totodată sistarea lucrărilor și intrearea în legalitate.

În data de 12.05.2017 s-a constatat de către serviciul Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Turda  faptul că Societatea Comercială Nadenka SRL  nu a încetat lucrările de construcții, mai mult, Societatea  Comercială Nadenka SRL a finaliazat lucrările și a început activitatea, fapt pentru care i s-a aplicat o nouă sancțiune contravențională conform Procesului Verbal seria DC nr.0206 din 15.05.2017.

Sau aplicat următoarele sancțiuni :

  • pe linie de disciplină în construcții - 2 sancțiuni pentru lipsă autorizație de construire în valoare de 32.000 lei.
  • 2 sancțiuni pentru lipsă acord de fiuncționare eliberat de Primăria Municipiului Turda în valoare de 4.000 lei, conform OG 99/2000.
  • S-a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda o plângere penală pentru continuarea și nerespectarea măsurilor complementare dispuse în procesul verbal de sancționare conform Legii 50/1991 rep.

2. Săbădaș Radu

Au fost aplicate următoarele sancțiuni:

  • pe linie de disciplină în construcții - 2 sancțiuni pentru lipsă autorizație de construire, în valoare de 31.000 lei.
  • Pentru orar de funcționare nu au fost aplicate amenzi pentru că nu a funcționat.
  • A sistat lucrările .

Biroul de Presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS